Welke beroemdheden eten zeewier? En waarom?

Ook (of mischien wel juist) als je beroemd bent, moet je goed eten
Ook (of mischien wel juist) als je beroemd bent, moet je goed eten

Wie een klein beetje googelt, vindt al gauw dat Gwyneth Paltrow, Miranda Kerr en Kim Kardashian regelmatig zeewier eten, vanwege de vele gezondheidsvoordelen die het biedt. Zeewier is immers rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten, wat het tot een uitstekende aanvulling maakt op elk dieet.

Gwyneth Paltrow is bekend om haar gezonde levensstijl en heeft regelmatig de voordelen van zeewier gepromoot als een gezonde voedselbron. In haar boek “It’s All Good” vermeldt ze het opnemen van zeewier in haar dieet om de hoge hoeveelheden jodium die het bevat. Jodium is essentieel voor de gezondheid van de schildklier. Daarnaast benadrukt ze in haar boek ook de positieve effecten van zeewier op de huid, dankzij de hoge niveaus van antioxidanten en ontstekingsremmende eigenschappen.

Miranda Kerr is een andere beroemdheid die de gezondheidsvoordelen van zeewier heeft benadrukt. Ze heeft aangegeven dat ze zeewier in haar maaltijden opneemt om de hoge hoeveelheden jodium die het bevat. Jodium is noodzakelijk voor het handhaven van een gezonde stofwisseling. Bovendien is zeewier ook een goede bron van ijzer, wat belangrijk is voor het handhaven van energieniveaus en het bevorderen van de algehele gezondheid.

Kim Kardashian is een andere beroemdheid die het opnemen van zeewier in haar dieet heeft aangeprezen. Ze heeft vermeld dat ze zeewier gebruikt als een natuurlijke bron van jodium, wat belangrijk is voor de gezondheid van de schildklier. Daarnaast heeft ze ook de voordelen van zeewier benadrukt voor de huid, dankzij de hoge niveaus van antioxidanten en ontstekingsremmende eigenschappen.

In het kort, Gwyneth Paltrow, Miranda Kerr en Kim Kardashian eten zeewier vanwege de vele gezondheidsvoordelen die het biedt, waaronder hoge niveaus van jodium, ijzer, antioxidanten en ontstekingsremmende eigenschappen. Ze vinden zeewier alle 3 een uitstekende manier om gezonde voedingsstoffen aan hun dieet toe te voegen en hun algehele gezondheid te verbeteren.

Zeewierbox

Wil jij graag koken met zeewier, maar weet je niet hoe?  De Zeewierbox maakt het leuker en makkelijker dan ooit: Je krijgt de 4 lekkerste wieren inclusief recepten gewoon bij jou thuisbezorgd. Meer dan 1000 mensen zijn al enthousiast. Doe jij ook mee?