Salade met mango, avocado en zeesla

Lunch 2 personen Vegan 10 minuten

Deze salade is natuurlijk al heerlijk in zijn eenvoud. Zeesla voegt daarbij een verdere verdiepingsslag toe. Als een zomerse zeebries, op je bord.

  • 100 g veldsla
  • ¼ rode ui
  • ½ mango
  • 1 avocado
  • 1 hand croutons
  • 1 hand bieslook, vers
  • 2 el olijfolie
  • 1 el appelciderazijn
  • 2 tl zeesla
  • 4 sneden brood

Stap 1: Doe de veldsla op een bord.

Stap 2: Snij de ui in halve ringen en de avocado en mango in blokjes en strooi deze over de veldsla.

Stap 3: Maak een dressing van de olijfolie en azijn en sprenkel deze over het bord. Voeg vervolgens de croutons toe. Snij de bieslook en voeg toe. Als laatste komt de zeesla: verdeel deze mooi over het bord.

Stap 4: Serveer met 2 sneden brood per bord.

Zeewierbox

Wil jij graag koken met zeewier, maar weet je niet hoe?  De Zeewierbox maakt het leuker en makkelijker dan ooit: Je krijgt de 4 lekkerste wieren inclusief recepten gewoon bij jou thuisbezorgd. Meer dan 1000 mensen zijn al enthousiast. Doe jij ook mee?