No products in the cart.
Salade met mango, avocado en zeesla

Lunch 2 personen Vegan 10 minuten
Deze salade is natuurlijk al heerlijk in zijn eenvoud. Zeesla voegt daarbij een verdere verdiepingsslag toe. Als een zomerse zeebries, op je bord.
- 100 g veldsla
- ¼ rode ui
- ½ mango
- 1 avocado
- 1 hand croutons
- 1 hand bieslook, vers
- 2 el olijfolie
- 1 el appelciderazijn
- 2 tl zeesla
- 4 sneden brood
Stap 1: Doe de veldsla op een bord.
Stap 2: Snij de ui in halve ringen en de avocado en mango in blokjes en strooi deze over de veldsla.
Stap 3: Maak een dressing van de olijfolie en azijn en sprenkel deze over het bord. Voeg vervolgens de croutons toe. Snij de bieslook en voeg toe. Als laatste komt de zeesla: verdeel deze mooi over het bord.
Stap 4: Serveer met 2 sneden brood per bord.