No products in the cart.
Gazpacho van komkommer, biet en nori

2 personen Voorgerecht Vegan 10 minuten
Dit frisse voorgerecht wordt ondersteund door een Aziatische ondertoon van nori. De prachtige kleur en snelle bereiding maken het een ideale start van de maaltijd.
- ¼ komkommer
- 4 gekookte rode bieten
- 200 ml bietensap
- 2 tenen knoflook
- 5 cm gember
- Sap van ½ citroen
- 2 el nori
- olijfolie
- Zout en peper
- Evt peterselie
Stap 1: Bak de nori 1 minuut op middelhoog vuur in een scheutje olijfolie.
Stap 2: Snij de knoflook en gember fijn en doe samen met de rest van de ingrediënten, inclusief de helft van de nori samen met een extra scheut olijfolie in een blender.
Stap 3: Breng op smaak met zout en peper en garneer met peterselie en de rest van de nori.